zondag 13 september 2015

Alecto BC120 Baby Projector review

alecto baby projector kopen

Wanneer je een baby op komst hebt moet je op zoek gaan naar een hoop spulletjes voor de babykamer. Je denkt dat je een baby projector of beamer niet persé nodig hebt, zoals een wiegje, ledikant, babyfoon, een commode, baby kleertjes of een campingbedje etc. Maar ik ben erachter gekomen dat het wel heel handig is om je baby makkelijker in slaap te krijgen. Lees hieronder mijn ervaring met deze baby projector van Alecto.

Hoe ziet deze babyprojector van Alecto eruit?

Deze Alecto beamer heeft eigenlijk wel een beetje het uiterlijk van een ouderwetse projector, maar dan in de babykleuren wit (of heel lichtgrijs) me lichtblauw. De projector is ongeveer 19 cm hoog, 19 cm breed en 8 cm dik en is van stevig plastic gemaakt. Het heeft geen scherpe randen. De projector is draaibaar door middel van een kliksysteem. Zo kun je de projectie op het plafond of bijvoorbeeld de muur of deur richten. De meeste knoppen voor de instellingen zitten aan één kant. Ze zijn voorzien van duidelijke teksten en pictogrammen. Aan deze kant kun je ook de dia's verwisselen. Zoals alle producten van Alecto past de projector qua uiterlijk in elke babykamer.


Hoe werkt deze baby projector van Alecto?

Eigenlijk is deze beamer heel makkelijk in gebruik. Je steekt de stekker in het stopcontact en je kunt de projector aanzetten. De voedingskabel is lang genoeg zodat je de beamer overal kunt plaatsen. Niet net zoals sommige opladers van smartphones tegenwoordig, die maar 10 cm lang zijn waardoor je ze soms niet eens kunt neerleggen tijdens het opladen. Alecto heeft hier dus goed rekening mee gehouden. Bij deze projector zitten 4 dia's met verschillende thema's. Een dia is heel makkelijk te vervangen. De projector kun je gewoon aanzetten, je kunt een timer instellen, maar je kunt deze beamer ook zo instellen dat hij aan springt wanneer je baby begint te huilen. Tijdens het projecteren van de verschillende figuurtjes kun je ook klassieke muziek laten afspelen. Er is tevens een mogelijkheid om zelf iets in te spreken of zingen. Voor je baby is jouw stem namelijk heel belangrijk. Er zit ook een volumeknop op. Tevens kun je de snelheid instellen van de projectie.

Wat is onze ervaring met de Alecto BC-120 Baby Projector?

Wij waren heel blij met deze baby projector van Alecto toen ons zoontje nog klein was. Wanneer hij aan het huilen was en we de projector aanzetten werd hij meteen stil. Hij was meteen afgeleid door de verschillende gekleurde figuurtjes op het plafond en de muur die om de zoveel tijd verspringen. Deze snelheid kun je ook aanpassen. We maakten heel vaak gebruik van de timer of we stelden het apparaat zo in dat deze aansprong wanneer ons zoontje begon te huilen. Het handige van de projector is ook dat je het overal makkelijk mee naartoe kunt nemen. Dus als je met je baby ergens op bezoek bent en je laat je kindje in een campingbedje daar slapen, zet je gewoon de projector ernaast die je baby gewend is als hij gaat slapen. Superhandig!


Handleiding van de Alecto BC-120 Baby Projector

De handleiding, die erbij zit, is kort, bondig, duidelijk en overzichtelijk. De functies worden uitgelegd door middel van korte, duidelijke omschrijvingen en heldere illustraties. De Alecto Baby Projector BC-120 handleiding is ook hier gratis digitaal te downloaden in pdf-formaat.

Conclusie

Deze baby projector of beamer van Alecto is makkelijk in gebruik, ziet er leuk uit en werkt perfect. Er zitten best veel functies op die echt superhandig zijn. Ik kan me eigenlijk niet voorstellen hoe we het ooit gedaan zouden moeten hebben zonder deze projector. We kunnen je deze Alecto baby projector dan ook echt aanraden! Wij hebben meer producten van Alecto, zoals een Alecto babyfoon en een Alecto nachtlampje en zijn daar heel tevreden en enthousiast over en zijn daarom dan ook helemaal fan van het merk. Zeker een aanrader dus!

Pluspunten
+ Veel functies
+ Makkelijk in gebruik
+ Ziet er leuk uit

Minpunten
Geen
Alecto baby artikelen kopen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Bekijk op bol.com
Algemene informatie Alecto BC-120 Baby Projector

Merk: Alecto
Type: projector of beamer
Kleur: wit met lichtblauw
Prijs: tussen € 28 en € 77 (goed rondkijken loont!)
Verkrijgbaar: bij diverse (online) computer-, warenhuis, baby- en elektronicawinkels zoals Wehkamp.nl, Bol.com, Mediamarkt.nl, Babyfoonstore.nl, Coolblue.nl, Conrad.nl, Kijkshop.nl etc.

Alecto
Alecto is onderdeel van Hesdo B.V. en is opgericht in 1973. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor in Den Bosch, Antwerpen en Hong Kong. Hesdo importeert, ontwikkelt en verkoopt consumenten elektronica onder de merknamen Alecto, Profoon en Fysic.Wil je deze Alecto baby projector tweedehands kopen?

goedkoop een baby projector kopen
1 opmerking:

Anoniem zei

Wat handig dat er zoveel reviews van baby artikelen bij elkaar staan! groetjes Miranda

Een reactie posten